Team Scan

Team Scan is een intensieve ontwikkel training bedoeld voor u als manager/leidinggevende die met uw team of organisatie

  • in korte tijd een versnelling van de performance als team wil 

Team Scan - authenticiteit en verbinding
authenticiteit en verbinding
  • problemen onderzoekt waarbij het onduidelijk is wat er precies aan de hand is, op weg naar een effectief en inspirerend team

  • beter, effectiever, inspirerender en innovatiever wil presteren dan u al doet

Team Scan  is een online  vragenlijst voor uw medewerkers en in het rendementsgesprek met u als leidinggevende, ontdekt u hoe uw team ervoor staat en welke concrete verbeterpunten er zijn.

In de daarop volgende interactieve Team APK-dag ervaren de teamleden de uitdagingen en pakken deze concreet op, door de teamoefeningen en reflectiemomenten, om te zetten in een daadkrachtig concreet actieplan.

  • er komt helderheid hoe effectief en oprecht samenwerken er uit ziet
  • wat is er nodig om meer zorg voor elkaar te hebben
  • hoe gaat er meer creativiteit ontstaan
  • hoe kan de kwaliteit van handelen en het zelfsturend gezamenlijk vermogen  excelleren

Quadrant trainingen helpt u met het interpreteren van de uitkomsten en met het opzetten van een passend teamactieplan, waarbij vertrouwen en synergie de bezielende impulsen zijn.

in balans
in balans

scan vb teamscan pdf0001

Team Scan prijs

De groepsgrootte varieert tot ongeveer 15 deelnemers met mij als adviseur en trainer. Voor groepen boven dit aantal doen wij u graag een passend aanbod.

De trainingsprijs bedraagt € 1.495,00 (excl. BTW), dit bedrag is inclusief de verwerking van de teamscan online door alle deelnemers, de rapportage/powerpoint slideshow en het voorbereidende gesprek met u als leidinggevende, de kilometer vergoeding, de oefenmaterialen, syllabi en de Team APK-dag van 2 dagdelen!

Mogelijke andere training ingrediënten, als wel een andere concrete invulling van een workshop/training traject zijn in onderling overleg met Quadrant trainingen uiteraard mogelijk.