Praktisch Leidinggeven

Praktisch Leidinggeven leert u in drie concrete training blokken als teamleider, coördinator, projectleider, meewerkend voorman/vrouw, manager, door daadwerkelijk in de training te doen en te ervaren aan de hand van praktische opdrachten/oefeningen en feedback.

Praktijk Leidinggeven - uit stevig hout gesneden zijn
uit stevig hout gesneden zijn
  • U versterkt stapsgewijs uw persoonlijke stijl van leidinggeven.
  • U krijgt inzicht in interactiepatronen.
  • U weet na afloop Situationeel leiding te geven, effectief te vergaderen en te onderhandelen.
  • Conflicthantering, pop-gesprekken voeren, competentie-ambitiegericht coachen en emotiemanagement zijn de andere uitdagende en inspirerende ingrediënten.

In Praktisch Leidinggeven gaat u als leidinggevende uw kwaliteiten en managementvaardigheden vergroten, krijgt u inzicht in uw kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten, leert u een breed scala aan managementvaardigheden in de praktijk toepassen en functioneert u bewuster en effectiever.

Praktijk Leidinggeven - diversiteit
diversiteit

Een ervaringsgerichte training waarvan u het effect op uw leiderschap direct merkt in de praktijk. Een combinatie van beknopte toepasbare theorie en praktische oefeningen binnen en buiten vormt de basis.

Praktisch Leidinggeven prijs

Intakegesprek, drie x tweedaagse met overnachting in totaal 15 dagdelen, € 2200,00 incl. verblijf, materiaal, bewijs van deelname en transfergesprek een maand na afloop van het laatste trainingsblok met de eigen leidinggevende.