Inspirerende Levenslessen

Inspirerende Levenslessen is een proces- en bewustwording en een verdiepende persoonlijke training van 4 blokken van 2 dagen, verspreid over 4 maanden.

Inspirerende Levenslessen starten met een individueel doelstellend intakegesprek en elk blok begint telkens in de middag, met aaneenvolgend een avondprogramma. In totaal 17 dagdelen, incl. transfergesprek een maand na afloop van het laatste trainingsblok met de eigen leidinggevende.

Inspirerende Levenslessen -verwonderen
verwonderen

Inspirerende levenslessen heeft een holistische invalshoek, waardoor u wordt geïnspireerd zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. U krijgt zicht op wat u anders zou willen in uw leven en hoe u dit moeiteloos kunt oppakken.

Bezieling, betrokkenheid, rust, reflectie, synchronisatie en bezinning zijn de basis waarmee wordt gewerkt. Geef uzelf een kans en kom tot volle bloei! In deze training gaat u op zoek naar de diepere lagen van uzelf. U wordt geleid naar die gebieden van uzelf die nog niet ten volle tot hun recht zijn gekomen. U doorziet de functie van uw patronen en hoe deze u weghouden te leven vanuit uw volledige potentieel. U bent dichter bij uzelf gekomen en hebt stilgestaan bij uw zingeving vraagstukken waardoor u meer vanuit uw bron zult leven en werken.

Een interactieve reis waarbij je buiten de gebaande paden treedt. Spannend, opwindend en vooral 4 zeer inspirerende en leerzame trainingsblokken waarna u nooit meer hetzelfde ziet, denkt en ervaart. Dit komt tot uitdrukking in uw dagelijkse omgang met anderen en in tal van situaties, die nu anders zullen verlopen dan voorheen en u zult als een ander mens naar huis gaan.

Inspirerende Levenslessen prijs

Een procestraining van 4 blokken van 2 dagen (met een start in de middag met avondprogramma), met intakegesprek, in totaal 17 dagdelen, € 2400,00 incl. verblijf, materiaal, bewijs van deelname en transfergesprek een maand na afloop van het laatste trainingsblok met de eigen leidinggevende.

De Training bestaat uit een telefonisch intakegesprek, 4 blokken van 2 dagen en een transfergesprek. De blokken:

  • dag 1 van 13:30 tot 20:00
  • dag 2 van 9:00 tot 17:00

incl. dagarrangement en materialen, excl. optionele overnachting en BTW