Individuele Coaching

Individuele coaching  is maatwerk: ik ga in op de problematiek van uzelf of die van de medewerker. Altijd in de context, ingaand op de interacties van de organisatie en de achterliggende doelen. Daardoor is het effect van de coaching direct zichtbaar in veranderd gedrag (en dieper overtuiging niveau) en levert het direct ook de nodige harde resultaten op!

U maakt zich zorgen over een enkele medewerker en over de resultaten? U hebt het druk en u vraagt zich af of u de aangewezen persoon bent om diepgaand met de problemen van uw medewerkers bezig te zijn? Of u bent zelf die medewerker die in een resultaatgericht coaching , met een heldere aanpak en stappenplan, van intakegesprek tot slotevaluatie,  naar eigen verantwoordelijkheid en zelfsturend vermogen wordt gecoacht. U kunt uiteraard ook als leidinggevende een individueel coaching traject aanvragen, waarbij u de verantwoordelijkheid zelf op u neemt.

Het is een investering in de kwaliteit en het behoud van u zelf en uw huidige medewerkers in deze lastige arbeidsmarkt waarin wij op dit moment verkeren. Bij individuele coaching is in deze situatie het rendement beduidend groter gebleken dan dat van trainingen.


Individuele coaching - ondergesneeuwde puurheid en kracht
ondergesneeuwde puurheid en kracht

De medewerker of u zelf leert met andere ogen naar zichzelf te kijken, wordt vitaler, zelfbewuster, vrijer en voelt zich meer toegerust voor het eigen takenpakket en in de interactie met de werkomgeving, waardoor er ook meer werkplezier ontstaat.
Doel is dat u zelf de regie oppakt over uw eigen leven, uw werk en uw ontwikkeling en hoe dat concreet vorm te geven in uw dagelijkse werk en veelal ook prive situaties.

  • Dit doe ik door middel van gesprekken, waarbij u inzicht verkrijgt in door u bepaalde situaties, die u als onwenselijk ervaart en/of waarin u zich verder wilt ontwikkelen.
  • U wordt aangesproken op uw eigen “kwaliteiten en kunnen” om uw leven (werk en privé) een andere wending te kunnen geven.
  • Door ervaring en inzicht oefeningen gaat u uw eigen en andermans kwetsbaarheid zien en de kracht ervan ontdekken! U werkt direct aan het eigen persoonlijke effectiviteit proces.
  • Het kan een transformatieproces zijn, door zélf te ontdekken waarom “iets” altijd gebeurt, kunt u het bewuster omdraaien.
  • U maakt verbinding met uw “natuurlijke ik”, ….. u bent wie u werkelijk wilt zijn….. Laat uw eigen wijsheid en persoonlijke groei de leidraad zijn bij de beslissingen die u neemt.
  • Vertrekpunt is uw eigen sensitiviteit en sensibiliteit, waarbij vertrouwen, innerlijk weten, durf, mededogen, inspiratie en stilte onderwerpen zijn die vaak aan bod komen
Individuele coaching - nieuwe vormen ontwikkelen
nieuwe vormen ontwikkelen

Na een vrijblijvend intakegesprek, beslist u of individuele coaching iets voor u is en of er de goede match is met mij als coach. Mocht het een situatie zijn die andere hulp behoefd gaan we samen onderzoeken welke het beste zal zijn. Een coachgesprek duurt meestal anderhalf uur en er zijn gemiddeld 4 á 5 consulten nodig om zelf verder te kunnen. De kosten voor een consult bedragen  € 90,00. Een gesprek van een uur of twee uur behoort ook tot de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *