Quadrant trainingen = John van der Heemst

Quadrant trainingen = John van der Heemst
“Resultaten behalen met geïnspireerde mensen”  = “De vruchten oogsten met bezielde personen”.

Ik bevind mij in de bevoorrechte positie om samen met u als klant te onderzoeken wat de vraag achter uw vraag is, met oog voor de ‘harde’ kant (organisatie ontwikkeling en resultaten behalen) en de ‘zachte’ kant (geïnspireerde, bezielde mensen).

Quadrant trainingen - natuurkracht Red Wood
natuurkracht Red Wood

Dit oog voor de details en het grotere geheel overzien komt mede door mijn achtergrond van lichaamsgerichte psychotherapie in combinatie met strategische bedrijfskunde…….. zacht en hard = werken vanuit mijn HART en intuïtie.

In de loop van een kwart eeuw als trainer en adviseur vind ik de ontwikkelingen ten positieve verandert naar meer resultaatgerichtheid. Mijn passie/drive ligt bij het werken met de mensen in die organisatiecontext! Een voortdurend onderzoek naar oorsprong en oorzaak, waarin interactie, reflectie en experimenteren met nieuwe uitdagingen centraal staan.

Kenmerkend voor mij is samen leren, in een procesgerichte, ‘out of the box’ benadering. Betekenisgeving en verdieping brengen op het persoonlijke gebied en in cultuur- en organisatievraagstukken zijn de bronnen van waaruit ik mijn veerkracht ontleen.

Mijn specialiteiten zijn organisatieontwikkeling, teambuilding, leiderschap, -verandermanagement en persoonlijke verdieping. Hierbij werk ik vaak vanuit een systemische aanpak en zet ik regelmatig outdoor activiteiten in. Door spiegelende, prikkelende persoonlijke-, leiderschap- en teamopdrachten komen de deelnemers terug bij hun natuurlijke bron, zodat nieuwe keuzes weer mogelijk zijn.

Bij klanten bemerk ik een continue proces van innovatie/verandering en daar krijg ik energie van! Als geaccrediteerd MBTI® trainer gebruik ik regelmatig deze methode om in korte tijd een verdieping-slag te bereiken binnen (management) teams.

Inspiratie doe ik onder andere op in de lessen TAO, in de bergen, op het water, door mijn partner en mijn 2 zoons en in de volkstuin met zaaien en oogsten. Werken vanuit ervaren levenslessen en dit laatste natuurprincipe, betekent voortdurend dat je je als deelnemer en als organisatie ontwikkelkansen toestaat en daar help ik als adviseur/trainer partner aan mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *