Missie en Visie

Missie en Visie

Quadrant trainingen vindt dat ieder mens een genie is en uniek met eigen kwaliteiten, drijfveren,  levenservaringen en de mogelijkheden om het leven te leiden dat hij/zij graag wil leiden.

 

Missie en Visie - kleur bekennen
kleur bekennen

Mijn missie en visie is dus om mensen te helpen in hun onderzoek naar uniciteit, kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden om het leven te leiden dat men graag wil leiden

Doel  (uitwerking van mijn missie en visie) in de trainingen, het advieswerk, in coaching en bij de supervisie is om iedere deelnemer in de persoonlijke ontwikkeling het contact te laten herstellen met wie hij/zij werkelijk is. Zodat u als deelnemer in de eigen kracht, zelfbewust en geïnspireerd kan zijn en de regie weer in handen heeft. Vanuit een innerlijke koers, betrokkenheid, pro-actief en durven verantwoordelijkheid te nemen.

Ik ga met u als klant, samen op zoek naar de kern van uw vraag en het ontwikkel potentieel. Samen bouwen we een passend traject op, in afstemming en vertrouwen, met draagvlak en resultaatgericht.

Als klant kunt u bij mij terecht voor team- en organisatieontwikkeling, voor een leiderschap training of persoonlijke coaching. De context is die van de wisselwerking tussen de effectiviteit van de medewerker, die staat voor het succes van uw organisatie. In mijn advies- en trainingswerk ben ik aanspreekbaar op het rendement van een trainingstraject op individueel, team- en organisatieniveau.

In de visie van Quadrant is de verbindende schakel de „persoonlijke effectiviteit en drive‟ van de individuele deelnemer. Dit betekent dat tijdens trainingsdagen de deelnemers regelmatig in de spiegel zullen kijken. Wat zijn de sterke kanten en waar liggen de ontwikkelingsmogelijkheden van de deelnemers? Quadrant is een bureau dat graag uw partner is. Ik streef er naar om mijzelf overbodig te maken, zodat uw organisatie het in het vervolg zelf kan oplossen. Omdat uw organisatie vast voortdurend in ontwikkeling blijft, wil ik u ook op langere termijn met inzet en passie graag blijven ondersteunen.

De belangrijkste beoordelingspunten van de door mij uitgevoerde trainingsdagen vind ik de mate van toepasbaarheid in de praktijk en de bijdrage aan het overall verander- en ontwikkelingsproces binnen uw organisatie.

Quadrant trainingen maakt elk individueel en team traject graag op maat voor uw organisatie. Gezien de impact van een dergelijk traject op de organisatiecultuur is de inbedding in de organisatie van wezenlijk belang. Ik ga hier graag met u over in gesprek. De training trajecten die men individueel kan volgen, kunnen uiteraard ook als maatwerk in uw organisatie worden geïmplementeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *