Bewustwording

Bewustwording 

Bewustwording is vooral betekenisgeving aan wat je voelt, ervaart en denkt en positieve energie geven aan lichaamsonderdelen. Elke cel in ons lichaam en geest heeft een geheugen en slaat alles op wat je in je leven meemaakt. Dat zorgt daar voor betere doorstroming en verwerking en geeft letterlijk meer ruimte. Tal van negatieve emoties hebben we leren weg te drukken of te negeren.

De bron ligt in onszelf, niet in de schijnveiligheid die we hebben opgebouwd, wel in het hervinden van de oerkracht, zelfkennis en in leren loslaten (oude patronen/overtuigingen, verwachtingen, perfectionisme). Dit dan in verbinding met je gevoel, innerlijke drive en bezieling in contact met de ander. Kwaliteiten van ieder mens raken vaak ondergesneeuwd in de drukte van alledag. Onze levensvreugde en energie nemen af, we worden cynisch of zweverig en willen anderen hiervan overtuigen.

In de bijeenkomsten werk je als deelnemer om (weer) in je energie terug te komen. Daardoor gaat je levensvreugde weer stromen, je zelfvertrouwen wordt vergroot, je relatie ga je nieuw leven inblazen en je treedt authentieker op in je werkomgeving………. je creëert meer rust en ruimte voor jezelf en de ander…….. je maakt het beste in jezelf zichtbaar en gaat meer in het Nu leven …… je geeft leiding aan jezelf en je omgeving (dienstbaar aan anderen), in balans, bruisend van nieuwe creativiteit, met verantwoordelijkheidsgevoel en eigenwaarde…….. vertrouwend op je eigen wijsheid, intuïtie, gevoel en ervaring en die van anderen.

Bewustwording - Sublieme Dark Side
Sublieme Dark Side

 

Sublieme Dark Side

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *