NETWERK

In mijn NETWERK aanbod ga ik samen met u in op uw vragen die vaak complex van aard zijn. Daarom werk ik graag complementair, aanvullend en in een mix van kwaliteiten en competenties.

De context en de samenhang van uw vragen en doelstellingen, maakt dat ik samenwerk en onderdeel vorm van twee uitgebalanceerde netwerken van collega trainer/adviseurs. Ieder werkt voor zichzelf als zzp-er en in een van de twee of in beide netwerken.

Als Quadrant trainingen kunnen wij voor u als team optreden, ieder met de specialiteiten, die op dat moment worden gevraagd.  Als contactpersoon houd ik het overzicht in samenspraak met u als opdrachtgever.

Ik ben verbonden aan oa. het NETWERK:

  • Bijeen-nu , met  – Gerda Tempelaar, Judith Meiling, Hans van Dijk, Daphne Schelkers, Judith Warmerdam, Marielle Oste, Roel Schulte, Caroline Mourits en nog vele anderen.

Met deze coöperatieve groep hebben wij op Beukenrode een inspiratie en ontwikkel Academie opgericht –
ik ben bestuurslid, coördineer, voer een deel van de open inschrijving trainingssessies uit en begeleid/adviseer bij incompany maatwerk. 

Netwerk - verbondenheid voelen

Bijeen-nu 

Bijeen-nu is een netwerk van professionals op het gebied van opleiden en begeleiden van individuele medewerkers, teams en leidinggevenden.
  • Bijeen-nu biedt 32 unieke en inspirerende workshops aan, van een dagdeel op het prachtige landgoed Beukenrode, centraal op de Utrechtse Heuvelrug.
  • Investeer in jezelf en/of je team en laat je verleiden tot een duurzaam ontwikkeltraject binnen de thema’s: Persoonlijk, Team, Leiderschap, Organisatie & Topmanagement en Coaching &Verdieping.
  • Koop een 5 sessie kaart. Maak je keuze uit het diverse aanbod en reserveer vijf workshopdata, waar jij warm voor loopt.
  • Maatwerk dus en je inschrijving gaat altijd door!
    Bijeen-nu verzorgt uiteraard ook maatwerk incompany ontwikkeltrajecten. Raadpleeg hiervoor de contact pagina. 
  • doorn, zeist
    natuurlijk ecosysteem